Din Instagram her

  • Har i set at jeg har lagt oktobers lookfantasticdk boxhellip
  • Reklame smuk lbe og blush palette fra thebalmeu har duhellip
  • Savler lige lidt gigihadid x maybelline kun hos clubmatas
  • Reklame nogle produkter er sendt til test Jeg har legethellip
  • Reklame jeg har fet lkkerier ind af dren fra eylureofficialhellip
  • Novembers look fantastic box er p Bloggen Den har faktiskhellip

Valentine Jumper

25. januar 2015
Seriøst, denne fine ‘jumper’ er nok det sødeste jeg har set hele dagen. Jeg er VILD med asos, men shopper der sjælendt! Det skal helt sikkert ændre sig nu vi er i 2015….. ha ha. 211,50 krone, koster den og det er før studierabatten er trukket fra… når ja, den fåes lige her 
Vidste du at man får 10 % i studierabat med Myunidays på Asos! ♥ 

    Skriv svar