Din Instagram her

  • Har i set at jeg har lagt oktobers lookfantasticdk boxhellip
  • Reklame smuk lbe og blush palette fra thebalmeu har duhellip
  • Savler lige lidt gigihadid x maybelline kun hos clubmatas
  • Reklame nogle produkter er sendt til test Jeg har legethellip
  • Reklame jeg har fet lkkerier ind af dren fra eylureofficialhellip
  • Novembers look fantastic box er p Bloggen Den har faktiskhellip

Spar 50-80% på Designervarer

25. januar 2015
 
Jeg har altså nævnt denne hjemmeside før, men nu gør jeg det lige igen, nu har jeg en søndag med massere af overskud! Jeg aner faktisk ikke hvordan jeg opdagede den, men det var vel nok en 1-2 års tid siden, og efterfølgende har jeg fået mails fra dem med diverse tilbud!

Designers & Friends er en dansk hjemmeside som har kanon gode tilbud på diverse mærker, blandt andet Saint Tropez, Karen By Simonsen, Ilse Jacobsen & Soaked in Luxury, alle brands som jeg knus-elsker, for deres smukke designs. Der er altså rigtig mange penge at spare, helt op til 80 % og ligenu op til 75 % hos Ichi! Tilmelder du dig nyhedsbrevet modtager du desuden er 100 kroners rabatkode, om der er restriktioner på denne ved jeg dog ikke

(indlægget indeholder Affiliate links)

    Skriv svar