Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

Spar 50-80% på Designervarer

25. januar 2015
 
Jeg har altså nævnt denne hjemmeside før, men nu gør jeg det lige igen, nu har jeg en søndag med massere af overskud! Jeg aner faktisk ikke hvordan jeg opdagede den, men det var vel nok en 1-2 års tid siden, og efterfølgende har jeg fået mails fra dem med diverse tilbud!

Designers & Friends er en dansk hjemmeside som har kanon gode tilbud på diverse mærker, blandt andet Saint Tropez, Karen By Simonsen, Ilse Jacobsen & Soaked in Luxury, alle brands som jeg knus-elsker, for deres smukke designs. Der er altså rigtig mange penge at spare, helt op til 80 % og ligenu op til 75 % hos Ichi! Tilmelder du dig nyhedsbrevet modtager du desuden er 100 kroners rabatkode, om der er restriktioner på denne ved jeg dog ikke

(indlægget indeholder Affiliate links)

  Skriv svar