Din Instagram her

 • delvis reklame med et lille farve indslag kan hverdags looket
 • Reklame igr modtog jeg en skn pakke fra isadoradenmark mske
 • nogle lakker er modtaget til test danske appeal4 har alle
 • Krsen som jeg er s slettede jeg mit seneste billede
 • Denne sde lille palette fra elizabetharden er nok det sdeste
 • This red lipstick from gerardcosmetics is giving me some serious

Blackberries | Limited Edition

10. januar 2015
Har fået en skøn pakke fra Yves Rocher. I pakken var blandt andet disse to skønheder, den ene en håndcreme og den anden en showergel, begge er Limited Edition og med duft af brombær 

Sparkling Shower Gel – Blackberries dette er en skøn showergel renser mildt og efterlader huden med en lækker duft af bær, som jeg personligt er total fan af! kan købes her. Fungere helt perfekt sammen med en skrubbehandske for en mere dybdegående og ‘grov’ exfoliering, som jeg personligt bedst kan lide. Desuden er jeg absurd vild med det faktum at produktet indeholder glitter.. wauuuv!

Hand Cream – Blackberries denne håndcreme dufter ligesom resten af serien, af brombær, netop denne håndcreme er utrolig let og langt fra fed, jeg er ikke særlig vild med fede cremer, så det er et kæmpe plus at den ikke sidder længe på huden og derfor ikke føltes fedtet overhovedet. Duften er meget koncentreret uden at virke kvalm, og selve designet er også lige mig, blandingen af det mørk lilla og det guld står utrolig fint sammen. Alt i alt, er disse to produkter fra serien ekstremt søde og fine :-) håndcremen kan købes her og koster kun 15 kroner.

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  14. januar 2015 den 10:29

  Ser lækkert ud! Jeg er også udvalgt som blogger for dem, har bare ikke modtaget noget :-(

 • Svar
  Camilla Christine
  14. januar 2015 den 10:29

  ej hvor mærkeligt :-( har du prøvet skrive til dem?? :o

Skriv svar