Din Instagram her

  • GIVEAWAY  KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
  • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance

GOODIEBOX | DECEMBER 2014 ♥

21. december 2014

Tid til Goodiebox, wehuuu!!! ♥ indholdet i denne måneds box er….
Decubal Shower & Bath Oil produkter som disse er ikke lige mig, så den ryger nok videre. en badeolie som er uden parfume og som ikke udtørre huden. Mild og naturlig. Dog er jeg meget glad for bade produkter der dufter godt, og eftersom denne ikke dufter af noget, så er det ikke lige mig.
Eucerin Hyaluron-filler Serum denne røg videre til min mor, det er en serum der eftersigende ved hjælp af hyaluron syre skulle udjævne fine linjer og andre skønhedsfejl… 

Dolce & Gabbana the one jeg har aldrig duftet til D&G’s parfumer før, men jeg er helt vild med denne, unik duft som jeg føler passer perfekt til vintermånederne, dufter sødt, men stadig friskt og så er den ekstremt feminin synes jeg… MUMS! 

Egyptian magic creme prøver disse cremer er rost til skyerne af diverse hollywood stjerner, hvorfor ved jeg ikke, men det finder jeg vel ud af??? Pakningen er dog utrolig grim! 


Naobay Body Lotion 125 ml som altid overrasker Naobay med lækre produkter, denne gang en body lotion, som er økologisk og med naturlige ingredienser, super let og lækker konsistens som ikke føles fedtet! Og så er pakningen virkelig fin med træ låg. 

Carmex Classic Lip Balm. har længe ville prøve denne, den dufter dejligt af vanilie og menthol, kan virkelig mærkes på læberne og fugter længe. Helt klart en læbepomade der kommer til at bo i min taske, perfekt her til vinter hvor mine læber som altid er tørre. Måske du bliver min redning Carmex?

Petite Affaires øhhh… jeg har absolut ingen anelse om hvordan jeg skal få flettet disse …fjedre? ind i mit hår, hjælp søges!! de er nu fine nok!

Teeez Head Over Heels Nail Laquer hold nu vimmersvej en smuk lak! skøn glitter med guld undertoner, perfekt til jule tiden eller måske som nytårsnegle?? Jeg er og bliver en lak pige med stor kærlighed for glitter. så jeg glæder mig rigtigt meget til at prøve denne. – jeg troede dog først det var en gloss??? pakningen forvirre lidt, men det er altså en neglelak… ha ha

Batiste XXL Volume Dry Shampoo YES, perfekt, lige mig! Batiste!! jeg har længe ville prøve denne tørshampoo som lover volume i håret og massere af fylde, er spændt på om den kan klare mosten! Jeg skal arbejde i juledagene, hvilket betyder jeg skal op kl 5-6 stykker, derfor er dette produkt perfekt til hvis man (som jeg) gerne vil have et par minutter mere på øjet! 


Gosh Nail Glitter fantastisk smuk og meget fin kornet glitter fra gosh, jeg tænker egentligt lidt om man kan putte det på øjnene, er der nogen af jer der har erfaring med det? Den er jo meget fin, så tænker egentligt ikke der burde være noget ved det, så længe der er en ordentligt base det kan hænge fast ved. Farven hedder 01 Silver og er som navnet antyder en fin sølv glimmer.

Bestil din goodiebox HER

Skriv svar