Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

Fælles Fredag | Yndlings design 2014 ♥

26. december 2014

Look 1) Dette look er lavet med en smuk lak fra SoSusan som vi fik med i Goodieboxen, husker altså ikke lige navnet på lakken, og den har valgt at gemme sig for mig her til aften.. ♥ Derefter tilførte jeg et hint af Glitter ved neglebåndene og afsluttede med en overlak for at binde lagene sammen. Vupti, super nemt og kræver hverken fancy materialer eller færdigheder.

Look 2) Dette look består egentligt af flere lakker, blandt andet lakken fra Essie som ses på billede tre, navnet på denne er ”no place like chrome”, og så 1-2 lag ‘set in stone’ fra Essie ovenpå og voila! super skinnende og fantastisk smukke glimmer negle. Perfekt på alle 10 fingre hvis man vil gå all in eller på en enkelt eller flere som ses på billede fire..

Look 3) Dette look er skabt med teknikken Water Color, egentligt bruger man bare slet ikke vand. Selve navnet bunder vel i at det skal være ligesom med vand farver eller optyndet maling, hvor de forskellige farver bindes sammen via. vand. Du kan læse og se hvordan jeg gjorde ved at klikke her. alle lakkerne brugt til dette look er fra Essie og hedder henholdsvis ‘no place like chrome’, ‘full steam ahead’ og pink about it.

Look 4) Dette look er lavet med selvsamme glitter lak brugt på billede 2, Nemlig den helt igennem smukke lak ‘set in stone’ fra Essie, og min klare favorit lak til sommerneglene ‘st Lucia Lilac’, synes egentligt at de to står så smukt sammen, og for mig symbolisere de lidt overgangen mellem sommeren og vinter tiden, da jeg netop har det med at falde for pasteller om sommeren, og dybe røde/lilla lakker samt glimmer om vinteren.

Hvilke af disse 4 looks er jeres favorit? 

Ny widget: An InLinkz Link-up Gammel widget:

    Skriv svar