Din Instagram her

  • delvis reklame med et lille farve indslag kan hverdags looket
  • Reklame igr modtog jeg en skn pakke fra isadoradenmark mske
  • nogle lakker er modtaget til test danske appeal4 har alle
  • Krsen som jeg er s slettede jeg mit seneste billede
  • Denne sde lille palette fra elizabetharden er nok det sdeste
  • This red lipstick from gerardcosmetics is giving me some serious

Babyliss Curl Secret | Anmeldelse! ♥

11. december 2014
Jeg har været så fantastisk heldig at blive udvalgt til at teste dette krøllejern, produktet er derfor modtaget som en gave, dog påvirker dette som altid IKKE mine holdninger. 

Jeg har nu testet dette krøllejern nogle gange, og føler nu jeg kan give jer et indblik i, hvorvidt det er pengene værd! Jeg må ærligt indrømme at jeg var rædselslagen da jeg skulle prøve det, og var så bange for at mit hår ville sætte sig fast og brænde af, det gjorde det dog ikke.. haha. Selve produktet er altså krøllejern, dog et mere fancy et af gangen. Curl Secret ruller nemlig selv håret om varmeelementet i produktet, og gør det derfor nemt og overskueligt at krølle håret. Jeg synes selv at mine krøller blev rigtigt fine, som i kan se på billedet herunder. – og da jeg er lidt af en dovenlars når det kommer til hår styling, så må dette produkt være skabt til sådan en som mig… ♥
Hvad gør man: det aller aller vigtigste råd jeg kan give jer, er at i skal huske at redde håret godt igennem, efterfølgende ville jeg også have en kam klar, sådan at hver enkelt tot får en tur inden man bruger det på krøllejernet, håret kan nemlig godt sætte sig lidt fast, ikke noget voldsomt, men som jeg nu er, kunne det ikke undgå at skræmme mig lidt, jeg havde dog heller ikke nogen kam. Så en kam skal du altså have. Jeg tænker uimiddelbart at du skal læse brugs’forvirringen’ godt igennem inden brug, trods den er noget mangelfuld – for mig hjalp det dog at gå ind på youtube og søge efter produktet, hvor diverse piger så demonstrere hvordan det skal gøres. På den ene side at krøllejernet er der en stof dut, det er der kun i en side, og den side skal altid vende mod dit ansigt. Krøllejernet har derudover også 3 indstillinger, hvor du kan vælge hvor definerede krøller du ønsker. Jeg har brug indstilling 10 på billederne ovenover som giver et lidt blødere krøllelook, hvilket jeg mest er til. 
Kæmpe tak til Billigvoks.dk for at give mig chancen for at afprøve det lækre produkt. hvis i er hurtige, kan i finde @billigvoksdk på instagram og deltage i konkurrencen om jeres helt eget Curl Secret krøllejern.. har en vejl. pris på 1499 – men kan fås lige her til kun 1199 kroner, den perfekte julegave til enten dig selv, eller en du har kær ♥

Skriv svar