Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

GOODIEBOX | NOVEMBER 2014 ♥

29. november 2014
Denne måneds Goodiebox er heeeeelt fantastisk! Gal hvor har jeg savnet en ren beauty box, hvor hovedparten bestod af lækre makeup brands. Temaet er Vinter Wonderland, men jeg tænker er bedre tema ville være ‘GOLD’ for stortset alle produkterne har et hint af guld på sig…. Konceptet med denne box er at ‘sharing is caring’ altså, at man kan give et produkt videre, til den der fortjener det. Derfor var der også vedlagt til/fra kort… Jeg er dog lidt fræk i denne omgang, for jeg vil have det hele for mig selv! 

So Susan Wonderlight ……et minuts stilhed for den fuldstændig gennemført lækre pakning! waaauv siger jeg bare. Produktet her gav liiiiidt undren da jeg først så det, men jeg tror jeg har luret hvad dets formål er. Stiften i den ene ende kan bruges under øjnene, på overlæben og hagen, alle de steder hvor man normalt ville bruge lys concealer til at fremhæve dybderne i ansigtet. Jeg bruger ikke særlig meget makeup til dagligt, så jeg tror denne ‘brightening stick’ vil være ideel til trætte morgenøjne! Som et lille tip kan den også bruges på øjenlåget til at fremhæve øjenskyggen. I den anden ende er noget jeg først troede var en gloss, men det er en highlighter / illuminator som kan ligges på kindbenene på buen på overlæben eller andre steder hvor man ønsker lidt ekstra glød. 

Gosh Intense Lipcolour smuk bærfarve fra GOSH, vi har før fået en gloss fra denne serie og de var faktisk rigtig gode, fint pigmenterede og ikke så klistrede som mange lipgloss kan være. Farven her er super fin og vil helst sikkert lysne lidt op i det ellers kedelige vinter vejr. 

Matas Fugtmaske sidder i skrivende stund med denne på, jeg kan godt mærke at vejrforandringerne her til vinter har været hårde ved min hud, jeg plejer normalt ikke mærke noget til det, men jeg kan både se og mærke på min hud at den kræver lidt ekstra pleje, jeg har få steder ved kinderne fået nogle røde lidt ru pletter, og de skyldes helt sikkert tørhed! Masken skal sidde på i 20 minutter i meget tykt lag, hvorefter eventuelt overskydende produkt let kan fjernes med eks. en vatrondel. 

Body Nordic Makeup Buds jeg kan virkelig godt lide ideen om dette produkt (TRODS PRISEN…. 12 stk 30 kr er noget pebret for det man reelt set får)… Goodiebox har dog opfordret til at man smider produktet ud, da de har fået tilsendt allerede udløbene produkter fra en producent, hvilket er skide ærgerligt, men sådan er det… Men frygt ej, de har allerede lovet at vi får et bonus produkt i næste box! (Nytårstema håber vi! med lækre vipper….please goodiebox?!?!?!)

Max Factor False Lash Effect jeg har i mange år brugt mascara fra Max factor, og faktisk er en af mine favoritter den sorte variant af denne mascara, så jeg glæder mig helt vildt til at se om denne indfrier mine forventninger. Jeg er dog altid lidt bange for at eksperimentere med mascara lige op til vinter, da jeg før har forsøgt netop dette og mødte frem på arbejde med mascara i hele femøren! …Jeg tænker den kommer på en weekend hvor jeg ikke skal for meget ud, og så tager vi den derfra ik? ;-) 

A-Derma Exomega D.E.F.I Creme hold da op for et navn…. denne creme er dog trods et lettere indviklet navn kåret som årets kropsplejeprodukt, så et eller andet må ligge bag! er lidt skørt vi får et sådan produkt i 30 ml størrelse, det er næppe nok til at fugte hele min krop ind! så jeg tænker den istedet bliver testet ved at komme på mine stænger efter barbering! de skal trods alt også plejes selvom de bliver gemt væk over vinteren… haha. 

Gucci Flora Eau Fraiche jeg tror muligvis jeg har fundet min nye yndlingsduft, ligemeget hvor længe jeg vender og drejer det, må jeg snart erkende at jeg skal til at bruge andet end sukkersøde parfumer, jeg er trods alt snart 22 år gammel! Hold nu vimmer hvor er den skøn duften, let, frisk skønt parfumeret… rimelig udefinerbar, men helt fantastisk, gå lige ned i matas og duft en gang piger, jeg garantere at jeg ikke er den eneste der falder PLADASK for denne duft…. OH MY GOD.

vi fik desuden også en 25% rabatkode til Chanti med i boksen! denne ryger nok videre til en jeg har kær. I kan stadig nå at få denne box, i kan bare klikke lige HER og bestille jeres Goodiebox idag.

  Skriv svar