Din Instagram her

  • GIVEAWAY  KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
  • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance

NEW IN + dagens negle ♥

18. oktober 2014
Jeg har fået disse tre skønheder ind af døren og jeg er dybt forelsket! det er ingen hemmelighed at jeg er glad for både Essie lakker og pasteller, og da jeg faldt over nogle forskellige stickers i søstrene grene blandt andet trekanter, så besluttede jeg mig for at lave et look med disse samt alle tre lakker. Jeg er selv ret vild med resultatet, og lod mig inspirere af et billede jeg fandt på pintrest en gang! 

jeg startede med at ligge det trekantede klistermærke præcis der hvor den lilla lak (full steam ahead) ligger på neglen, og så malede jeg med den lyserøde (pink about it), dog skal man vente med at fjerne klistermærket til lakken er nogenlunde tør, eller helt tør, så får man en skarpere kant – er dog ikke så vigtigt at det bliver helt perfekt, ideen er bare at den lyserøde og lilla lak skal ligge så tæt opad hinanden som muligt. Efterfølgende slutter du af med en lak med et metallic look, jeg har valgt at bruge No place like Chrome som et helt perfekt pigmenteret samt dækker allerede ved 1 lag – jeg brugte faktisk en eyeliner pensel til at lave den sølv streg, jeg kan dog mærke at det kræver en del øvelse…

 Hvis du vil have præcis samme look som jeg har, så kan du købe stickers i søstrene grene for 5 kroner for 10 ark – samt alle lakkerne på billigvoks.dk til ml. 39-79 kroner. 

Skriv svar