Din Instagram her

  • delvis reklame med et lille farve indslag kan hverdags looket
  • Reklame igr modtog jeg en skn pakke fra isadoradenmark mske
  • nogle lakker er modtaget til test danske appeal4 har alle
  • Krsen som jeg er s slettede jeg mit seneste billede
  • Denne sde lille palette fra elizabetharden er nok det sdeste
  • This red lipstick from gerardcosmetics is giving me some serious

milk_shake Conditioning Whipped Cream | Review

27. oktober 2014
 …Har i nogensinde hørt om denne? …hvis ikke, så er i altså gået glip af noget!!!! første gang jeg prøvede dette produkt, fik jeg det med i en Goodiebox, og det er simpelthen for lækkert til at leve uden, og så er prisen faktisk ikke slem heller. Produktet her skal prøves, det er en skum/flødeskums cremet leave in plejende balsam – leave in, betyder altså at den ikke skal skylles ud efterfølgende.. Nå, ja og så dufter den himmelsk jeg skal være den første til at indrømme at jeg nærmest har forsøgt at æde den, fordælen den er lækker, præcis som flødeskum men med den dejligste duft af vanilje 
Udover at dufte fantastisk og smage (mindre godt….) så har produktet en lang række fordele, blandt andet plejer den og bibeholder fugtbalancen i håret. Håret efterlades desuden blødt, glansfuldt og går ind og beskytter eventuelt farvet hår.

Anvendelse produktet rystes omhyggeligt før brug, hvorefter man trykker en tilpas mængde ud i håndfladen, og fordeler det i lokkerne. Jeg bruger faktisk produktet i vådt hår før føntørring, men så vidt jeg kan læse mig til, så er det ment til tørt hår før styling, jeg vil dog sige at begge dele fungere super godt, og at man uanset rækkefølgen vil få samme udbytte af produktet – og MASSERE af komplimenter for duften! Skulle du ligesom jeg, være faldet for produktet så kan du altså købe det på billigvoks.dk for kun 49 kroner, det er altså ½ pris! og det kan vi godt lide. ♥ ♥ 

    Skriv svar