Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

HJÆLP – JEG SKAL FLYTTE

17. oktober 2014
HOME


Jeg ved faktisk ikke om jeg har fortalt jer det her, men jeg står også skal flytte fra min lejlighed… faktisk skal jeg være ude inden d. 15/2, det grundet min uddannelse slutter. Desværre kan jeg ikke bevilliges akut bolig, så det eneste jeg kan gøre, er at krydse fingre for at jeg får tilbudt noget inden den dato! ..Ja, der er stress på, kan jeg godt fortælle jer. Men jeg er skrevet op alle steder hvor man kan skrives op, i det område jeg vil bo i, og er faktisk nr. 22 til en bolig, så jeg krydser finger – men igen, bliver det også rart at slippe for studie/ungdomsbolig, idet der er meget lidt respekt for dit og mit herovre, og så er folk rimelig glade for at høre højt musik, og det er hele tiden!! øv bøv siger jeg bare. // jeg venter jo stadig på at få tilbudt drømme lejligheden, som jeg på fjerde år har stået på venteliste til, så mit næste hjem bliver jo egentligt bare midlertidigt indtil at jeg får tilbud i drømme lejligheden.. !!

Ikke nok med det…! så får jeg kun halv løn i december og januar, grundet karentæne i A-kassen samt jeg jo er færdiguddannet 14 november = kun en halv elevløn pr. 1 december, herre dårligt timing altså. MEEEEN, når alt det er faldet på plads, så glæder jeg mig som et lille barn til at starte forfra og købe mig fattig i lækre møbler, nips og andre gode sager – møblerne foroven er MEGET mig, jeg prøver lige pt. at finde min stil, herhjemme nu er her meget hvidt men med sorte elementer, jeg vil faktisk gerne af med alt det sorte – og skifte det ud med en blødere farve eller nuance, hvad synes i?

    Skriv svar