Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Bio Oil …Igen!

23. oktober 2014
Jeg har for et par måneder siden genbestilt en bio oil, førhen har den faktisk kun være brugt til ar og strækmærker, hvilket jeg synes den fungere fantastisk til! det kræver bare man har overskuddet til at påføre den to gange dagligt over en periode på cirka 3 måneder, det er en ‘Wonder Oil’, hvis i spørger mig, selvfølgelig fjerner den ikke dine strækmærker 100 procent, men den reducere dem helt sikkert, her taler jeg af egen erfaring!  – men hele ideen med at genbestille olien denne gang, var faktisk ikke med henblik på at bruge den på kroppen, men i ansigtet! jeg har nemlig hørt rigtigt godt om den, den siges at skulle kunne reducere fine linjer i ansigtet samt give en mere jævn hudtone (hvis man lider af pigment forandringer i ansigtet f.eks.) den skulle også virke forebyggende mod rynker og gøre huden mere blød og smidig! jeg har altså høje forventninger til at Bio oil fungere ligeså godt i ansigtet som den har gjort på min krop 

hm, er der mon nogen af jer der har brugt olien som en del af jeres hudpleje rutine? I så fald så giv lige lyd fra jer ♥ olien fås blandt andet her i størrelse 60-125 ml – med 1-2 dages levering og 31 dages fuld returret! 

    Skriv svar