Din Instagram her

  • Did you hear? i DIE Repost mytherapistsays
  • lookfantastic  lookfantasticdk indlg er ENDELIG p bloggen ls hvorforhellip
  • Denne sknhed fra hikaricosmetics gemte sig i mnedens lookfantastic boxhellip
  • Reklame Der er goodieboxdenmark indlg p bloggen Mnedens box erhellip
  • Jeg har fri idag! har taget et langt bad oghellip
  • Evig fan af goodieboxdenmark  lookgoodfeelbetterdk boxen samt dens fantastiskehellip

Bio Oil …Igen!

23. oktober 2014
Jeg har for et par måneder siden genbestilt en bio oil, førhen har den faktisk kun være brugt til ar og strækmærker, hvilket jeg synes den fungere fantastisk til! det kræver bare man har overskuddet til at påføre den to gange dagligt over en periode på cirka 3 måneder, det er en ‘Wonder Oil’, hvis i spørger mig, selvfølgelig fjerner den ikke dine strækmærker 100 procent, men den reducere dem helt sikkert, her taler jeg af egen erfaring!  – men hele ideen med at genbestille olien denne gang, var faktisk ikke med henblik på at bruge den på kroppen, men i ansigtet! jeg har nemlig hørt rigtigt godt om den, den siges at skulle kunne reducere fine linjer i ansigtet samt give en mere jævn hudtone (hvis man lider af pigment forandringer i ansigtet f.eks.) den skulle også virke forebyggende mod rynker og gøre huden mere blød og smidig! jeg har altså høje forventninger til at Bio oil fungere ligeså godt i ansigtet som den har gjort på min krop 

hm, er der mon nogen af jer der har brugt olien som en del af jeres hudpleje rutine? I så fald så giv lige lyd fra jer ♥ olien fås blandt andet her i størrelse 60-125 ml – med 1-2 dages levering og 31 dages fuld returret! 

    Skriv svar