Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

20 % på Nicehair.dk!! ♥

3. oktober 2014
Lidt af det jeg fik klikket hjem
Piiiiger ♥ er kommet til at bruge liiiiidt penge på nicehair, har sammen med en veninde bestilt nogle lækkerier hjem, nicehair har 20% på hele kurven, og det gælder altså også ting der allerede er sat ned og er billige, f.eks. Essie lakker som normalt koster helt ned til 39 kroner derinde, står nu i 31,5 krone! Koden er OKT20 og jeg kan ikke lige uimiddelbart finde ud af hvornår den udløber, så skynd jer inden det er forsent shop HER ♥ ♥

  Skriv svar