Din Instagram her

  • reklame da produktet kom i min goodiebox S simpel menhellip
  • Se indholdet af min lookfantasticadventcalendar dag 15 p Bloggen nuhellip
  • Stadig ret vild med de to her Fra en lookfantastichellip
  • Jeg har skrevet om de frste fem lger i minhellip
  • Er gammel klassiker som jeg stadig rkker ud efter Contourhellip
  • Ad  G I V E A W A Yhellip

20 % på Nicehair.dk!! ♥

3. oktober 2014
Lidt af det jeg fik klikket hjem
Piiiiger ♥ er kommet til at bruge liiiiidt penge på nicehair, har sammen med en veninde bestilt nogle lækkerier hjem, nicehair har 20% på hele kurven, og det gælder altså også ting der allerede er sat ned og er billige, f.eks. Essie lakker som normalt koster helt ned til 39 kroner derinde, står nu i 31,5 krone! Koden er OKT20 og jeg kan ikke lige uimiddelbart finde ud af hvornår den udløber, så skynd jer inden det er forsent shop HER ♥ ♥

    Skriv svar