Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

Parfume Cravings ♥

28. september 2014
En masse lækre parfumer, som i mine øjne giver følelsen af at sommeren ikke helt er ovre. Jeg stiftede første gang bekendskab med Issey Miyake’s L’Eau d’Issey Florale (den lyserøde af dem) for omkring 3-4 år siden, og jeg forelskede mig på stedet, men som de fleste andre mærkevarer parfumer er de rimelig peprede i prisen, så det kræver altså man giver betale omkring 500 kroner for en parfume – men for mig, var den altså det hele værd. Jeg fik hjælp af en sød ekspedient i Matas, da jeg for en gang skyld var i mit spontane hjørne og lod hende guide mig til en parfume der passede til netop mig, og det gjorde hun altså ret godt. Jeg er stadig forelsket år efter. 
Og så har jeg egentligt altid været en sucker for søde og tøsede parfumer, jeg er især vild med samtlige parfumer som frk spears har introduceret til parfume markedet – selv i en alder af 21 investerer jeg stadig i Britneys parfumer, som forøvrigt kan findes super billigt  HER.. det samme kan de andre parfumer som jeg har vist jer idag!  

    Skriv svar