Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

Mit lille hjem ♥

20. september 2014
Sådan ser mit ‘lille’ hjem altså ud… Jeg bor alene i en 2 værelses lejlighed ved Køge, den er godt og vel 50 kvm, så det er ikke fordi den er SÅ lille, men jeg ønsker mig inderligt noget større, som også gerne skulle ligge i samme by som mine forældre bor, så er transportbesøgene ligesom sparet lidt! Jeg er faktisk skrevet op til ønskeboligen på snart femte år, så jeg går bare og venter, og eftersom her hvor jeg bor nu, er ungdomsboliger, så haster det lidt med at finde noget nyt (jeg er færdiguddannet i November)… hm. 
Hvad synes i piger? ♥

    Skriv svar