Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Mit lille hjem ♥

20. september 2014
Sådan ser mit ‘lille’ hjem altså ud… Jeg bor alene i en 2 værelses lejlighed ved Køge, den er godt og vel 50 kvm, så det er ikke fordi den er SÅ lille, men jeg ønsker mig inderligt noget større, som også gerne skulle ligge i samme by som mine forældre bor, så er transportbesøgene ligesom sparet lidt! Jeg er faktisk skrevet op til ønskeboligen på snart femte år, så jeg går bare og venter, og eftersom her hvor jeg bor nu, er ungdomsboliger, så haster det lidt med at finde noget nyt (jeg er færdiguddannet i November)… hm. 
Hvad synes i piger? ♥

  Skriv svar