Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Mit lille hjem ♥

20. september 2014
Sådan ser mit ‘lille’ hjem altså ud… Jeg bor alene i en 2 værelses lejlighed ved Køge, den er godt og vel 50 kvm, så det er ikke fordi den er SÅ lille, men jeg ønsker mig inderligt noget større, som også gerne skulle ligge i samme by som mine forældre bor, så er transportbesøgene ligesom sparet lidt! Jeg er faktisk skrevet op til ønskeboligen på snart femte år, så jeg går bare og venter, og eftersom her hvor jeg bor nu, er ungdomsboliger, så haster det lidt med at finde noget nyt (jeg er færdiguddannet i November)… hm. 
Hvad synes i piger? ♥

    Skriv svar