Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

GOODIEBOX | SEPTEMBER 2014 ♥

25. september 2014
Min yndlings tid på måneden, åh kære Goodiebox ♥ Jeg har mega optur over Goodiebox denne måned, normalt plejer jeg at skulle cykle 6-7 km i alt for at få min box hjem, men denne gang havde den altså i post boxen 200 meter fra mit hjem, og det gør også at jeg denne måned kan udgive dette indlæg endnu hurtigere! Denne måneds box er inspireret af storbyen og indeholder nogen virkelig essentielle beauty items.
UNIQ10UE eye and lip mask dette er en ener, og tror det er første gang der er nogensinde har været sådan et skægt produkt med i en Goodiebox, dette er en ‘maske’ til både læber og øjne, og vil helt klart blive brugt nu vi går ind i de kolde tider, masken påføres læber og/eller øjne 1-2 gange ugentligt og skal ikke fjernes derefter. Denne maske er fullsize og koster 349 kroner, så vi får altså noget for pengene i denne måneds box, som jo kun koster 99+fragt! 
BELLÀPIERRE MINERAL BRONZER vi har før fået en shimmer fra Bellapierre, og jeg tror faktisk lidt at det er akkurat samme produkt, og det er jo i sig selv fint nok da det er et super lækkert produkt, dog er jeg ret sikker på farven også er stort set identisk i farven.. Denne Bronzer kan bruges til at fremhæve den sidste sommerglød en aften i byen, eller bruges i øjenkrogen som en highlighter eventuelt øverst på dine kindben. Jeg er altså glad for produktet, trods det er en gentagelse, og så bliver de nye abonnenter jo heller ikke snydt for Fantastiske Bellápierres produkter, dette produkt er OGSÅ fullsize og koster 279 fra ny, hallo! det betyder altså de to første produkter overstiger 600 kroner ALENE

TEEEZ LOVE TRIANGLE LIPSTICK Jubii, jeg elsker TEEEZ læbestifter, jeg har en gang før fået en smuk dybrød i en goodiebox, og de har den flotteste matte og cremede finish, denne er en lidt spøjs farve en nude agtigt rød, meget ala min naturlige læbefarve, men jeg vil stadig lige se den på, måske den er fin under en klar gloss, ellers så har jeg garanteret en veninde eller en lillesøster der kunne finde den interessant, jeg kunne ikke lige få et ordentligt billede af den, da mit kamera simpelthen ikke ville stille skarpt. Denne læbestift er ligesom den forrige vi fik fra Teeez’s cityline kollektion hvor alt er i den lækreste pakning med cool prints!
JOHN FRIEDA FRIZZ EASE SMOOTH START SHAMPOO+CONDITIONER Jeg kan altså ikke huske hvem, men jeg ved at jeg har hørt massere af ros om John Frieda’s hårplejeserier. Det er absolut INGEN hemmelighed at jeg har en stor kærlighed for sådan en størrelse produkter, disse er ikke helt travelsizes dog en super fin og praktisk størrelse som gør dem helt perfekte til en forlænget weekend eller hvis du skal et sted hen, hvor du ikke gider slæbe hele Shampoo kollektionen med. Denne fra John Frieda modvirker krus i håret og indeholder plejende ingredienser som f.eks. Olivenolie. Jeg glæder mig til at afprøve dem! ♥
NORDICTAN SELVBRUNER SERVIET hmmm… dette produkt behøver vel ikke en introduktion, dog er dette en selvbruner serviet som er parabene / parfume og alkohol fri. Jeg ved dog 100 % at jeg ikke kommer til at bruge dette produkt, fred være med, at der er piger der bruger selvbruner og bruger spraytans, men det er slet ikke mig – og det fordi jeg er meget glad for at eksfoliere, og det mange gange om ugen, både ansigt og krop, og så bliver det bare så hurtigt grimt at se på også… 
Alt i alt dog, er jeg yderst tilfreds med Goodieboxen fra September måned (du kan stadig nå at få den klik her) Jeg er imponeret over den værdi produkterne overstiger rent materialistisk set, og føler mig altså lidt ekstra forkælet denne måned….

  Skriv svar