Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

Lækker med Bianco ♥

28. august 2014
Hej Piger! der har igen været lidt halv dødt på bloggen – og mit mål pt. er at få lavet ihvertfald 2-3 indlæg om ugen som minimum. Desværre er vi i en dum situation på mit arbejde og stressen kommer hurtig tæt på. Meeeeen, jeg gør hvad jeg kan, bloggen her er min store kærlighed, og jeg elsker at kunne inspirere og lade mig inspirere af jer…. Nok om det! – Jeg har lavet en så fin collage til jer, med lidt ting jeg drømmer om på Bianco’s Webshop … Jeg ved ikke om jeg er helt tabt bag en vogn, men jeg vidste altså ikke de havde smykker osv?… øh. Støvlerne især synes jeg er utrolig fede, og sammen med en stor lækker fake fur jakke, handskerne og det smukke varme halstørklæde ville de være perfekte til efteråret! ♥

– Nogen af disse i kan lide? 

    Skriv svar