Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JULI 2014

4. august 2014
DSC_1129
Hej piger! En lidt forsinket Goodiebox anmeldelse denne måned, men som i nok ved, har jeg været 1 uge i Tyrkiet omkring Mamaris, og jeg er nu stærkt tilbage ♥ Har savnet bloggen, men nydt min ferie fuldt ud… denne måneds box har temaet ”Greenish Beauty” og er en total hippie box, – på den gode måde, altså.. Den indeholder lækre økologiske og naturlige produkter som er ‘grønne’ boxen sætter fokus på den naturlige skønhed og de enkelte ting, der tilsammen danner et lækkert og sundt udseende.  sss
The Body Shop Drops Of Youth Concentrate alene udseendet af dette produkt tiltaler mig helt ekstremt, lækker og innovativ pumpe gemt i en smuk skrig grøn glasflaske, og navnet på produktet er også tiltalende, Youth Concentrate = YES PLEASE. dette produkt er en serum, som påføres efter man har renset huden og før man påføre en evt. dag/natcreme. Produktet efterlader huden blød, frisk og sund, og så skulle den gå ind og booste cellefornyelsen, hvilket jo altid er en god ting. Produktet er dog lettere pebret og koster altså 275 kr for en 30 ml som vi har fået med, så hvis du ønsker dette produkt, kan det klart betale sig, at du bestiller denne goodiebox, for så betaler du kun 99 kr for selve produktet + en masse lækre produkter OVENI.
Klorane Citron-Ekstrakt Shampoo denne shampoo er skabt af et firma med stor kærlighed til naturen og planter – og hvad man kan udvinde af disse. Shampooen har lav ph-værdi som er utrolig god til dem der døjer med tør eller irriteret hovedbund, Klorane er et fransk mærke som sælges på apoteker, og er et målrettet plejeprodukt som indeholder pro vitamin b5 samt citron ekstrakt, den er meget mild for hår og hovedbund og kan derfor uden problemer bruges ved. daglig hårvask. lille fint produkt, som dufter godt og efterlader håret friskt og med ekstra glans.
Naobay Moisturizing Peeling dette lækre produkt er fra det endnu mere lækre mærke Naobay, som vi Goodie abonnenter før har fået ind af døren – denne gang er det en lækker peeling ‘mælk’ vi får, produktet skal massere blidt ind i huden med cirkulere bevægelser, og exfoliere dermed huden uden at være for grov, samtidigt fjerner den døde hudceller og urenheder. den indeholder iøvrigt ingredienser som skulle gå ind og reducere fine linjer og virke opstrammende, ja tak! naturlige ingredienser hvor 30% af dem er økologiske
fff
Iroha Nature Repair & Nourishing Hand & Nail Gloves jeg har ALTID ville prøve sådan et produkt og ih hvor jeg glæder mig til at bruge det ved min næste forkælelses aften!! Dette er bogstaveligt talt en maske til dine hænder og negle, og nogle super smarte handsker du tager på hænderne og så blot venter 15-20 minutter, og vupti, lækre plejede hænder, det overskydende creme der er tilbage når du tager handskerne af, kan blot masseres ind i huden.
Urtekram Nourishing No Perfume Hand Cream Ih hvor var dette produkt da jeg var på ferie??? kunne virkelig godt have brugt en travelsize håndcreme, især efter al den saltvand/klorvand, blandt andet brugte jeg 8 timer på en båd, hvor man  på forskellige stop kunne hoppe i havet, mega fedt, men nuhj en tør hud jeg endte med på fingre og fusser. produktet her er super lækkert, parfume fri og astma allergi mærket. Sunde hænder, med naturlige ingredienser, mums. Minus er dog som altid ved produktet uden parfume, at de ikke dufter godt… haha.

    Skriv svar