Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Lidt fra den lille lejlighed!

6. juli 2014
fhthghHey Girls! se lige hvor fin min stue er blevet…
Har brugt dagen idag på lidt rengøring, morgenmad hos mine forældre, og solbadning på min altan, haha, jeg har købt et bade bassin! – lyder komplet latterligt, men åhhh hvor har det været lækkert med de to dage her, med hedebølge nærmest! Og så giver vand også et boost når man gerne vil være brun, har fået vilde ‘tan lines’ trods jeg 2 gange idag har smurt mig med faktor 30!
hahaha(y) haha.. 2 x 1½ meter cirka, glæder mig til at kunne svømme i en
RIGTIG pool om 3 uger!!!

  Skriv svar