Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Lidt fra den lille lejlighed!

6. juli 2014
fhthghHey Girls! se lige hvor fin min stue er blevet…
Har brugt dagen idag på lidt rengøring, morgenmad hos mine forældre, og solbadning på min altan, haha, jeg har købt et bade bassin! – lyder komplet latterligt, men åhhh hvor har det været lækkert med de to dage her, med hedebølge nærmest! Og så giver vand også et boost når man gerne vil være brun, har fået vilde ‘tan lines’ trods jeg 2 gange idag har smurt mig med faktor 30!
hahaha(y) haha.. 2 x 1½ meter cirka, glæder mig til at kunne svømme i en
RIGTIG pool om 3 uger!!!

    Skriv svar