Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

Lidt fra den lille lejlighed!

6. juli 2014
fhthghHey Girls! se lige hvor fin min stue er blevet…
Har brugt dagen idag på lidt rengøring, morgenmad hos mine forældre, og solbadning på min altan, haha, jeg har købt et bade bassin! – lyder komplet latterligt, men åhhh hvor har det været lækkert med de to dage her, med hedebølge nærmest! Og så giver vand også et boost når man gerne vil være brun, har fået vilde ‘tan lines’ trods jeg 2 gange idag har smurt mig med faktor 30!
hahaha(y) haha.. 2 x 1½ meter cirka, glæder mig til at kunne svømme i en
RIGTIG pool om 3 uger!!!

    Skriv svar