Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Få Længere Vipper ♥

5. juli 2014
product-image2
Jeg tænkte jeg hellere måtte tippe jer om et lille produkt, her op til sommer er vi nok mange piger der gerne vil være makeuppen foruden, og har man ligesom jeg ikke så kraftige bryn kan man bruge en serum dertil, meeeen, det kan man jo også til vipperne!
jeg har fået en fin serum tilsendt, som jeg ser frem til at se (forhåbentlige resultater) af! Serummet hedder T-more Eyelash Serum, Serummet er noget flydende, så en god ting er at fjerner noget af produktet fra penslen før det påføres øjenlåget, så undgår man at produktet glider ned i øjet. Produktet påføres fuldstændig som man ville påføre en flydende eyeliner, altså langs det nederste stykke på øjenlåget, det anbefales at man påføre det efter makeuppen er fjernet inden sengetid, for så kan det nemlig virke hele natten! :-)
Når man opnår det ønskede resultat, kan man jo farve vipperne med bryn&vippe farve for at opnå et endnu smukkere og naturligt look! kan blandt andet købes påLangevipper.dk

    Skriv svar