Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Til dig der har svært ved at blive brun…

11. juni 2014
PicMonkey Collage
Jeg faldt for nyligt over dette produkt i en google søgning om hvordan man undgik soleksem, jeg har hørt lidt af hvert, kalk piller og berthelsen betacaroten, som blandt andet skulle være med til at forberede huden, men der var en del blandede oplevelser. Faldt så over dette produkt, og normalt ville jeg ALDRIG bruge så mange penge på et produkt jeg bare sådan lige har opdaget, det tog mig 1 år at investerer i en Naked Palette, hallo! MEN det eneste negative jeg har hørt om disse tabletter er at de er liiiidt dyre, jeg googlede nettet tyndt for anmeldelser og har altså idag været på posthuset for at hente dem… Jeg glæder mig INDERLIGT til at opleve en sommer uden eksem! Til info er der 60 tabletter i en pakke og man skal tage 1 stk om dagen, helst med et måltid, og så skal man for det bedste resultat begynde en måned før man skal på en eventuel ferie eller begynder intens solbadning! fandt dem til 356 her (10%) af normal pris. og så giver de 5% I bonus, som man kan bruge på et senere køb, så alt i alt spare man cirka 15% i forhold til normal prisen. win win!
Follow on Bloglovin

  Skriv svar