Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Smukke bryn m. Refectocil!

1. juni 2014
PicMonkey CollageDette er et indlæg der for mig, har stor betydning. I husker jo nok da jeg skrev i dette indlæg at jeg havde købt noget der hed Refectocil – hvis i ikke ved hvad det er, så lad mig forklare kort.. Refectocil er et mærke der laver forskellige ting til vipper og bryn, jeg må indrømme at jeg aldrig havde hørt om mærket, før jeg i en samtale med min kusine, fortalte hvor øv jeg var over mine hullede og ujævne bryn. Hendes veninde havde brugt dette mærke, og efter 1 måneds overvejelse besluttede jeg mig for at klikke det hjem, jeg var som altid skeptisk, og da jeg har farvet vipper/bryn før med et mærke jeg fandt i føtex (husker ikke navnet, men det kostede cirka 100 kr.) og der var resultatet trods en højere pris SLET ikke tilfredsstillende eller en dyt værd. Nå, jeg fik det hjem, og gik allerede samme aften i kast med at farve – skal lige siges at jeg altså IKKE fandt noget info på produktet om hvor længe det skal sidde på, så man skal være OBS på det bliver mere og mere dybt nu længere det sidder på, mine bryn blev næsten sorte, trods jeg kun havde farven på i cirka 3 minutter, så jeg vil klart anbefale at det sidder der kortere end det, hvis man som jeg har meget lyse hår fra naturens side, ihvertfald første gang man farver, og når man bruger mørke farver som jeg. Efter farvningen var jeg i chok, mine bryn var nærmest dobbelt så brede og fyldige som før, og jeg synes bestemt ikke det var kønt. så jeg gik i seng og sov på det, morgenen efter gik jeg i bad, og gik så igang med at plukke, og jeg er SUPER glad for mine bryn nu, det er faktisk gået op for mig, at jeg ikke har så hullede og ujævne bryn, jeg har blot brugt en dårlig farve, som slet ikke har gjort noget godt for mine bryn. – Refectocil derimod tog fat i HVERT eneste lille bitte hår, og jeg har nu næsten de bryn jeg drømmer om. Det er en kæmpe lettelse at stå op om morgenen, og ikke skulle bruge 10-20 minutter på at tegne brynene perfekt og ens op, det har faktisk givet et lille + på selvtilliden og jeg bruger pt. kun mascara! så ikke nok med jeg kan sove MEGET længere om morgenen, så er det også praktisk nu vi går den varme tid i møde – jeg behøver nemlig ikke bekymre mig om, at mine bryn glider af i løbet af dagen ;-) før i tegner op / eller lader jer permanent tatovere med makeup, så prøv mærket, jeg kan ikke love det gør det samme for jer, men det har haft kæmpe betydning for mig! (efter billede har jeg en smule farve på huden stadig) Refectocil kan købes her. 
Follow on Bloglovin

    Skriv svar