Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Reducer appelsinhud…

24. juni 2014
ben
  …Appelsinhud er noget jeg HADER som pesten, alene det at erkende, at det er noget jeg har, er svært for mig. Derfor bliver dette indlæg lidt mere personligt end normalt. Kære smukke kvinde, der ligesom jeg, har de irriterende små buler i huden, hvis du ligesom jeg, har det svært alene ved tanken om at skulle iføre dig en bikini, eller blot finder bulerne halv irriterende, så vil jeg dele mine tips med jer! ligenu kæmper jeg nemlig med at reducere min appelsinhud som viser sig på mine lår især – Jeg kan ikke hjælpe jer med at fjerne dem helt, men jeg kan dele mine tips som jeg af erfaring VED hjælper med at reducere hvis man kombinere tips’ne med hinanden..børste
1) En ting jeg gør som noget af det første hver morgen, før jeg hopper i dagens outfit, er at finde min ikea børste frem, jeg ved faktisk ikke om de fåes endnu, men det er en oval børste med stive plasthår, jeg skrubber/børster huden i cirkulære bevægelser for at stimulere huden og sørge for at den ‘vågner’. Efter jeg har skrubbet min hud med børsten påføre jeg PERFECT BODY ANTI-CELLULITE ATTACK denne creme bruger jeg kun om morgenen, jeg har en anden jeg påføre efter sengetid som i kan læse om længere nede i indlægget. Cremen fra Perfect Body kommer i smart tube med massage hoved på toppen, jeg starter først med at trykke lidt af produktet ud i håndfladen hvor jeg så fordeler det på de udsatte områder og derefter mens huden er fugtigt bruger massagehovedet på tuben, til at massere produktet godt ind i cirkulære bevægelser. – produktet her er faldet i super god jord hos mig, og jeg spotter faktisk en lille forskel, og når man er sin egen værste kritiker, så bemærke man selv den mindste reducering af ens ‘fejl’ – du spare forøvrigt 80 kr på produktet ligenu og frem til 1 juli på Oriflames website.ui
2) Exfolierende scrubs i badet – jeg tror lidt det er ligegyldigt hvilken scrub du bevæger dig ud i at bruge, det afgørende er at man igen massere det ind i huden for at sætte gang i blodomløbet og aktivere huden. – det er faktisk bare rigtigt vigtigt at massere de udsatte områder.
3) Detox – grøn the og massere vand samt sund mad der har en udrensende effekt på kroppen, det er vigtigt at få affaldsstofferne ud af kroppen og som alt andet, er der en rød tråd mellem indre samt ydre velvære.
4) spis sundt, varieret og vælg de sunde fedtstoffer, jeg og flere af mine veninder har oplevet at man ved mindre vægttab kan reducere appelsinhud, det er selvfølgelig forskelligt hvorfra ens egen krop vælger at udskille fedt fra via. et vægttab, og derfor er det ikke sikkert dette tip er relevant for alle, dog kan man alene ved at spise sundere opnå en synlig effekt, men som alt andet, tager det tid.
5) Gå lange aften ture i højt tempo, powerwalking og lange gåture er godt imod appelsinhud, jeg har selv været ude og invistere i ankelvægte som gør man bruger musklerne i benene mere når man er ude og gå. Et pulsur kan være en super invistering hvis man ønsker at måle samt tracke sin route og fedtforbrænding, nu til dags kan man måle hvornår forbrændingen af kalorier går ind og tager fra overflødige fedtdepoter – det er typisk når man har en puls over et vis antal x.
6) efter en lang gåtur er et kold bad super godt, især imod appelsinhud da det går ind og stimulere huden og ‘choker’ det sætter kroppen på arbejde, efter gåturen som for mit vedkommende er en aftentur påføre jeg SWEDISH SPA ANTI-CELLULITE CREAM imod appelsinhud fra Oriflame, cremen går ind og opstrammer, udglatter og stimulere huden med ingredienser som blandt andet Ingefærolie, Hydracare+ og Koffein – cremen har forøvrigt en super skøn duft og lækker konsistens. hej
7) Få dig nogle muller, kvinde! jep, for appelsinhud kan nemlig ikke leve der hvor der er store dele muskelmasse – Muskler = ingen fedtceller kan leve, ingen siger du behøver at være bodybuilder, hvilket også er fysisk umuligt for en kvinde der bare dyrker regelmæssigt styrketræning, det gør dig blot endnu mere fit og skøn at se på, Kvinder får ikke store runde muskler som mænd af at løfte vægte, men slanke og aflange muskler – medmindre du intensivt går efter looket selvfølgelig ;-)
Follow on Bloglovin

    Skriv svar