Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

#oriflamedk – Bryn og Vipper

17. juni 2014
Hej søde piger ♥ ♥ Jeg har nu modtaget mine ventede varer fra Oriflame! og efter nu at have prøvet produkterne Eyebrow Kit og Giordani Gold Volume Delight Mascara er jeg klar til at komme med et lille review af begge produkterDSC_1006
Oriflame Eyebrow Kit jeg har prøvet dette produkt flere gange nu og jeg må sige at jeg var liiiidt usikker på det i starten, idet bryn farven er i puder form, jeg har før i tiden haft brugt øjenskygge til at fylde mine bryn ud med, og altid oplevet utrolig meget ‘drys’ ned af kinderne – MEN, det har jeg slet ikke oplevet med denne, Man starter med at påføre den helt lyse farve på brynene, den fungere som en slags voks, som bryn puderen sætter sig i. Farven passer overraskende helt perfekt til mig, men til piger som har lyst hår, er der dog også en lysere farve som i kan se i midten af den lille trio – som forøvrigt har den fedeste pakning længe. Jeg har ønsket at prøve dette produkt i evigheder – faktisk siden jeg blev snydt for den i en Goodiebox for et års tid siden! og jeg kan vidst godt afsløre at den er fast med i makeup pungen fra nu af, sammen med min fornyligt indkøbte bryn serum fungere den ekstra godt, da brynene sætter sig, og ikke flyver til højre og venstre. Super fint og brugbart produkt i lækker pakning – købes her og så er den fortiden nedsat! :-)
DSC_1010
Minus er dog, at jeg ikke bryder mig om børsterne, de er for syntetiske og stive i det. – invester istedet i en kvalitets børste der holder mange år og kan vaskes en gang imellem!
DSC_0989Giordani Gold Volume Delight Mascara jeg har fået en fantastisk mascara til mine øvre vipper fra Oriflame en af døren, det er bare ikke denne (review kommer senere af ‘the one’) – denne er dog vildt brugbar til de nederste vipper, selve børsten spreder vipperne fint, og så er pakningen igen bare helt vildt fin. Jeg har meget ustyrlige hår på især de øverste vipper, og jeg prøvede et par gange at ‘tæmme’ dem med denne mascara men det lykkedes ikke helt! derfor er den istedet blevet min absolutte favorit til de nederste vipper. Købes her
På billedet herunder er produktet på både øvre og nedre vipper og ja, det ser egentligt rigtigt fin ud! men endda den er ret svær at bygge op, så kan jeg ikke nå det look jeg ønsker til hverdag som nok er lidt mere ‘bold’ end normalt! Er du til fine, enkelte og naturlige vipper, så kan denne mascara sagtens virke for dig alligevel!
PicMonkey CollageTil looket er begge produkter taget i brug, både til bryn og vipper. Ignorer venligst mine u-plukkede bryn!!
Follow on Bloglovin

  Skriv svar