Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | MAJ 2014

2. juni 2014

rr

1, 2, 3 ….. REJSEKLAR!
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er STOR fan af rejsestørrelser, de er simpelhen så nemme at have med, og får jeg gavekort hvor der høre f.eks. parfume prøver med, så gemmer jeg dem gerne til jeg skal på weekend ophold el. ud og rejse. Denne måned bestod Goodieboxen af lidt af hvert, men overordnet handler det om at se laber ud til sommer – alle produkter er dog sol og sommer relaterede. Skønt!
goodie
Palmolive Mediterranean Moments Showergel jeg har været storforbruger af showergels og andet stads fra Palmolive fra jeg var ganske ung, jeg må dog erkende at det ikke er noget jeg frivilligt går ud og bruger penge på efter at jeg er flyttet hjemmefra og selv er blevet hovedansvarlig for indkøb! Årsag nr. 1 til dette er at de tester på dyr *jeg er IKKE fan*! hvis man ikke går så højt op i dette som jeg, så vil jeg dog stadig mene dette har potentialet til at være et super lækker produkt, ihvertfald ud fra indholdet. Denne Showergel indeholder både Argan oil og mandel olie, produktet har den lækreste duft.
Yin Tang Skin Cleanser denne cleanser skulle udfra beskrivelsen være helt fantastisk, den renser huden i dybden og fjerner de overflødige hudsæller. Produktet er skabt helt uden skadelige kemiske stoffer og indeholder velkendte ingredienser som blandt andet Kildevand og kokosolie. Cleanseren fungere ligesom en skin tonic, og puttes på en vat rondel hvorefter den bruges 1-2 gange dagligt, evt. morgen og aften.
Medina ‘Jalousi’ By Gosh Cosmetics LÆKKER duft! haps haps – direkte i min ‘on the go’ taske, så jeg i alle situationer har en lækker lille duft på mig. Holder dog ikke super længe, jeg kan efter 3 timer ikke længere dufte den på min hånd… overhovedet!
Teez Beautiful Flat Stiff Brush Nuhj hvor jeg håber denne børste bliver min redning, jeg er lidt halvskuffet over den børste der kom med min Naked Palette 3, og når paletten i forvejen har en del fall out, så synes jeg det er super vigtigt at have en lækker børste klar. Prisen på denne børste ALENE er mere i værdi end hvad du betaler for en HEL Goodiebox, det samme er olien jeg også fik med.. – Så tøser, hvis i vil have denne box, så kan i altså stadig nå det, ved at klikke her 
Matas Sollotion Faktor 15 Sød, lille og handy! denne solcreme har jeg prøvet i den lokale matas, og den føles skøn på huden, ikke klam og fedtet, men med en tilpas mængde fugt som plejer huden mens den også beskytter. Solcreme er et must, og folk der påstår andet …. ja, lad den ligge Camilla!!!.. Tuben her kommer klart med i min lille taske, som jeg har med mig på job, jeg arbejder udendørs størstedelen af dagen, og opholder mig primært i solen eller i aktiviteter med de børn jeg arbejder med – denne passer perfekt, og jeg tænker faktisk jeg vil bruge den i ansigtet primært, den dagcreme jeg har nu, som lover SPF 20, virker simpelhen ikke nok på mig, jeg får stadig halv røde kinder og under øjnene – jeg er super spændt på dette produkt, da det er godkendt af astma allergi Danmark med den ‘blå krans’ og så er det svanemærket.
goodie2
Bellápierre Shimmer Powder denne glimtende krops og ansigts ‘pudder’ er SÅ smuk, ikke nok med at det er et mineral produkt = no bad stuff! og så har det flere funktioner end man umiddelbart tror.. Jeg må indrømme jeg tænkte YES en øjenskygge, men næ nej! Jeg tænkte dog endnu mere ‘YEESSS’-da jeg læste om produktet (efter jeg havde flået pakken op selvfølgelig ;-)..) dette produkt kan nemlig lidt af hvert, det kan bruges på både krop og ansigt, det kan påføres f.eks. ved kragebenet, ved kindbenene eller på buen på overlæben alle steder som en highlighter og det kan påføres ved øjnene, på læberne udover en gloss eller som eyeliner, det kræver dog man dypper den børste man vil påføre det med i en smule vand, sådan at produktet sætter sig fast. Jeg har fået den smukkeste Champagne farvede Shimmer med pink undertoner, jeg er SÅ fan.
goodie3
Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spray SPF15 Hvis min Goodiebox bare indholdte dette produkt, tror jeg egentligt jeg ville være tilfreds. Jeg er lidt af en youtube og udenlandsk blog nørd – lad mig bare sige at jeg har hørt godt om den! jeg er SUPER spændt på at tage den i brug, jeg er dog lidt i tvivl om det er en væske, eller om det egentligt er en olie, for jeg kan ærlig talt ikke finde info om det! Duften er skøn, og produktet har en fin, ikke ‘greasy’ konsistens. Jeg tror allerede den ryger på stængerne imorgen under formiddags løbe turen + vi er så heldige at have weekend allerede onsdag, hvor vejret er lovet herligt! det fede ved dette produkt er også, at det kan sprayes på kroppen det øjeblik du træder op af vandet/poolen! Nuuhjj hvor jeg glæder mig til at prøve det!

    Skriv svar