Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JUNI 2014

28. juni 2014

godie (2)F E S T I V A L   C H I C K
Er du klar? denne måned byder på festivaller, lækkert vejr, og rejser! Og denne måneds box er det perfekte billede på ting, som bare er super smarte at have med, når man er ‘out n’ about’. Størrelserne, produkterne og indholdet af disse er lige i skabet denne måned!
gghgh
Lee Stafford Original Dry Shampoo denne dry shampoo er lige den rigtige størrelse til at tage med i tasken, når man skal en tur på festival – Jer der har prøvet at være på festival og sovet i telt i flere dage, ved nok at bade mulighederne på pladserne er rimelig begrænsede, en tørshampoo kan derfor blive den helt rigtige redning til stadig at se lækker og ren ud, tørshampoo er en pudder der sprøjtes i håret og derefter massere ind i, helt inde ved hårrødderne, allerede derefter vil man se en mattering af håret, der fjerner både fedt og udseendet af fedtet hår. – Denne shampoo er et hit hos mig, og er i toppen af favoritterne sammen med Batiste.
fh
 So Susan Concealer Quad Nu må i ikke falde døde om, men jeg har faktisk ALDRIG brugt concealer, jeg har været fuldstændig blank på området, og fundet det uoverskueligt både at skulle invistere i en der dækker imperfections og en der kan bruges under øjnene, denne palette indeholder 4 forskellige farver og kan både bruges på urenheder og til at skjule eventuelle urenheder. Oveni købet, indeholder den plejende ingredienser, som er gode mod tør hud. – jeg kan rigtigt godt lide produkterne fra So Susan, vi har blandt andet modtaget en neglelak i en tidligere box, og ikke nok med de har den fineste indpakning med søde guld detaljer så er det ‘cruelty free’ makeup, som betyder det IKKE har været testet på dyr. – Alene dette produkt gjorde jeg var SOLGT på denne måneds box, du kan stadig nå at få din Juni Box ved at klikkeher
Ink By Dennis Knudsen Eyeshadow Primer en primer er muligvis din redning, hvis du ønsker at have smukke øjne som en del af dit festival look, en god primer kan gøre, at selv en billig øjenskygge bliver på øjenlåget hele aftenen og natten med – denne fra Dennis Knudsen er tilmed vandfast, selve produktet kommer i stiftform og min er i farven pearl white, den giver et let look af shimmer på huden og er nem at arbejde med. Produktet påføres det makeup frie øjenlåg før ligger sin skygge eller andre produkter. Øjenskygge primeren er fri for både parabener og parfume.
gjjhkj
Mesauda Milano Shine Flex Graffiti Top Coat farven er måske ikke lige mig, jeg ville have haft den hvide (y) men hey! jeg er vild med ideen om dette produkt, selv konceptet kender i nok til, dette er en ovenlak som ligges ovenpå en anden farvet neglelak, den fungere som en topcoat – det seje er bare, at alt i mens lakken tørre ind, så krakelere ovenfladen, og der kommer hul igennem til det første lag lak, et sejt og cool look som klart vil give dit festival look lidt mere edge, eventuelt kan man alt efter hvad look man er til, skabe vilde eller ned tonede kontraster, jeg forestiller mig selv, at denne vil være fin til en mørke rød lak, jeg er mest til de lidt mere ned tonede negle looks. Den hvide vil være super fin til pasteller, f.eks. en lyslilla som den jeg har fra Essie.
Depend Nail Polish Remover Pads dette produkt kan ligeså godt forberede sig på, at skulle med mig på ferie! Hvor smart er det ikke lige? man slipper for et hav af vat rondeller og en flaske neglelaksfjerner! og så fylder produktet INGENTING, der er 32 ‘pads’ i en dåse, og det lyder måske ikke af meget, men én enkelt pad kan faktisk fjerne lakken på helt op til 10 fingre, altså er produktet noget der holder i lang tid, men ingenting fylder. Super fed ide og koncept. det koster forøvrigt 25 kr, for en sådan dåse.
DSC_1060
Nivea Raspberry Rose Lip Butter det er egentlig meget skægt produktet kommer til mig netop nu, for det er ikke mere end et par uger siden, jeg sad inde på Boots hjemmeside og overvejede om den skulle med mig hjem, det kom den altså ikke – og derfor er jeg glad for det netop nu, er havnet i min Goodiebox! denne lipbutter føles virkelig lækker på læberne, og så giver den en fin sheer på læberne, dog er lugten liiiiige i overkanten for min smag, jeg bryder mig ikke om den kunstige og overvældende frugt duft. Men produktet i sig selv plejer, og blev på mine læber ok længe! – Jeg tror klart jeg ville falde for produktet i den variant der hedder Vanilla Macadamia, Hvornår har Vanilje nogensinde været en dårlig ting!?
Jorgobé Refreshing Scrub mask dette produkt behøver vidst ingen introduktion, jeg er halvt igennem min tredje af disse tuber fra Danske Jorgobé, man kan vidst godt sige at dette produkt muligvis er mit livs kærlighed indenfor denne verden, hold nu fest jeg elsker det, det er meget forskelligt hvordan dette produkt kan bruges, jeg selv bruger det på fugtig hud efter badet, og massere det let ind i huden i cirkulære bevægelser, og lader det derefter side i 10-20 minutter, efter hvor travlt jeg har, efterfølgende skylles produktet af i lunkent vand, hvorefter jeg dupper ansigtet med et håndklæde, og så påføre jeg en god dagcreme, det gør min hud føles SUPER lækker og polished, ingen ru overflader, og ingen grove eller grimme hudorme på næsen, en fuldstændig PERFEKT overflade der giver den perfekte base til en fejlfri makeup. I LOVE IT.

    Skriv svar