Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

Fejlfri Foundation – SE HER.

7. juni 2014
DSC_0943Dette er et produkt der absolut er værd at prøve. Jeg har altid døjet med en ret fedtet T-zone, T-zonen er som i nok ved, hage, næseryg samt. pande, og i led med dette, har jeg OK store pore på næsen, af den slags der slet ikke er kønne! Jeg har i mange år ikke rigtigt tænkt over at der kunne gøres noget ved dette, det er ikke noget der kan forsvinde helt – men det kan skjules med verdens bedste opfindelse – En primer! Den første Primer jeg købte, bliver nok også den sidste, for jeg føler det er det perfekte produkt. Første gang jeg prøvede denne primer fra Youngblood som forøvrigt går under navnet ‘Mineral Primer’ – var til et bryllup og samtlige af mine forventninger blev indfriet, jeg skulle faktisk først lave et ‘touch up’ ved en 16-tiden, hvor vi tog afsted ved en 10-tiden normalt går der næppe 2 timer før jeg begynder at skinne i ansigtet, især på næseryggen, og det er bare slet ikke et look jeg er fan af! Udover denne primer er fantastisk under foundation, så er den ligeså fantastisk under en enkelt evt. transparent pudder, det er det look jeg pt. køre til daglig med lidt mascara på vipperne, og det fungere virkelig godt. jeg er 1/3 igennem min primer nu, og den har cirka holdt 2½ måned, så det er super imponerende taget i betragtning, at jeg nok har brugt liiiidt mere end hvad meningen er, pakningen siger nemlig 1 dråbe. Den er super god til olieret hud og holder på makeuppen hele dagen, før havde jeg nemlig skilning af foundation på kinderne i løbet af dagen > not pretty!!! < konsistensen er ligesom fløjl, sådan føles det ihvertfald, og let og ikke fedtet på nogen måde. evt. hop forbi en magasin og prøv den eller om muligt få en tester, min er dog købt på Nicehair.dk
Follow on Bloglovin

    Skriv svar