Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Brow Food ♥ ♥

21. juni 2014
DSC_0968Nogle af jer husker nok, at jeg i mit indlæg om bryn nævnte at mine egne bryn har en tildens til at se lidt hullede ud, jeg har ikke særlig kraftige bryn fra naturens side, og håber rigtigt meget på at jeg på et tidspunkt, kan slippe HELT for at tegne bryn op! – jeg købte, som jeg vidst nok fik nævnt en bryn serum – den jeg endte med at bestille er den fra Rapidbrow, jeg fandt gode anmeldelser fra andre bloggere, hvor det var tydeligt, at det ikke var Sponsorerede indlæg, som ofte kan virke utroværdige hvis de er udelukkende positive – og besluttede så at bestille. Har haft og brugt produktet i cirka 2-3 uger nu, hver dag, morgen og aften og synes faktisk jeg kan se om mærke en lille forskel, mine hår virker kraftigere og det ligner de nye der kommer ud er en anelse mørkere, end mine meget lyse hår fra naturens side kæmpe + i min bog! Produktet lover vidst synlig forskel efter 6 uger og jeg synes det er ok sluppet for cirka 300 kr, og gratis fragt. Glæder mig til at se hvordan mine bryn ser ud om 3 uger yderligere, og snart får jeg også en vippe serum ind af døren som jeg skal teste, så nu må vi se!! DSC_0967– Jeg er positiv indtil videre, og produktet fungere ganske fint som en setting gel når man har tegnet bryn op, og sørger for de sidder fint hele dagen!
Follow on Bloglovin

    Skriv svar