Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

37 dage tilbage!!!

20. juni 2014
DLMBELL1018_2_3037 dage!!!!!
wehu, idag er der 37 dage til jeg smutter mod skønne tyrkiet, jeg har aldrig været der før, men for filan jeg glæder mig! – Mine søde forældre har inviteret mig med på all inclusive, på et lækkert hotel i en lille by i tyrkiet lige ud til vandet, jeg glæder mig SÅ meget. Det eneste jeg selv har skulle betale er lommepenge + fornyelse af mit pas, og evt. de obligatoriske hepatitis vacciner, sidstnævnte har jeg dog ikke fået endnu!
Det er første familieferie siden vi var i New York for snart 3 år siden, og det var mere sightseeing + shopping, så nu hvor det rigtigt er dase ferie bliver det spændende! Hotellet vi skal bo for har 5 måltider om dagen, blandt andet kage kl 16, haha – gaaaaal jeg kommer til at kunne trille hjem fra tyrkiet, skidt pyt med fly billeter da! og så er der gratis lokale drinks og sodavand ved poolen + is da! :-)
– Nu mangler jeg bare noget af det vigtigste, for det er faktisk gået op for mig at jeg ikke ejer ét eneste par shorts og heller ej en bikini overdel! og det er jo lidt et must i varmt vejr (40 grader!!!) Når man sidder i regnfulde Danmark og er syg, så glæder man sig liiiige lidt ekstra til at komme afsted!!
Nå, jeg vil hoppe i bad, og så gå ned og handle…
Imellem tiden kan i jo drømme jer væk, ved at kigge lidt på siden her

  Skriv svar