Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

20 % RABAT – Også på allerede nedsatte vare! skynd dig!

3. juni 2014
Jep! du hørte rigtigt, Oriflame har det mest fantastiske tilbud kørende fra idag og få dage frem (tom. 5/6!) og det betyder at du skal være hurtig! Jeg skal selv et smut ind forbi webshoppen, og se om der er noget man ikke kan være foruden – jeg ved blandt andet at de har produkter som skulle være gode imod appelsinhud, så dem glæder jeg mig rigtigt meget til at teste, da det jo nok er en hver kvindes drøm at blive fri fra disse!
wehu

    Skriv svar