Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

20 % RABAT – Også på allerede nedsatte vare! skynd dig!

3. juni 2014
Jep! du hørte rigtigt, Oriflame har det mest fantastiske tilbud kørende fra idag og få dage frem (tom. 5/6!) og det betyder at du skal være hurtig! Jeg skal selv et smut ind forbi webshoppen, og se om der er noget man ikke kan være foruden – jeg ved blandt andet at de har produkter som skulle være gode imod appelsinhud, så dem glæder jeg mig rigtigt meget til at teste, da det jo nok er en hver kvindes drøm at blive fri fra disse!
wehu

  Skriv svar