Din Instagram her

  • reklame da produktet kom i min goodiebox S simpel menhellip
  • Se indholdet af min lookfantasticadventcalendar dag 15 p Bloggen nuhellip
  • Stadig ret vild med de to her Fra en lookfantastichellip
  • Jeg har skrevet om de frste fem lger i minhellip
  • Er gammel klassiker som jeg stadig rkker ud efter Contourhellip
  • Ad  G I V E A W A Yhellip

20 % RABAT – Også på allerede nedsatte vare! skynd dig!

3. juni 2014
Jep! du hørte rigtigt, Oriflame har det mest fantastiske tilbud kørende fra idag og få dage frem (tom. 5/6!) og det betyder at du skal være hurtig! Jeg skal selv et smut ind forbi webshoppen, og se om der er noget man ikke kan være foruden – jeg ved blandt andet at de har produkter som skulle være gode imod appelsinhud, så dem glæder jeg mig rigtigt meget til at teste, da det jo nok er en hver kvindes drøm at blive fri fra disse!
wehu

    Skriv svar