Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

20 % RABAT – Også på allerede nedsatte vare! skynd dig!

3. juni 2014
Jep! du hørte rigtigt, Oriflame har det mest fantastiske tilbud kørende fra idag og få dage frem (tom. 5/6!) og det betyder at du skal være hurtig! Jeg skal selv et smut ind forbi webshoppen, og se om der er noget man ikke kan være foruden – jeg ved blandt andet at de har produkter som skulle være gode imod appelsinhud, så dem glæder jeg mig rigtigt meget til at teste, da det jo nok er en hver kvindes drøm at blive fri fra disse!
wehu

    Skriv svar