Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

THE HYPE | Tangle Teezer

16. maj 2014
PicMonkey Collage
Ladiiiies! jeg er sikker på at de fleste af jer efterhånden kender til børsten ‘Tangle Teezer’, den har været ULTRA omtalt i både Youtube samt. blog verdenen, og meget svær at komme udenom! Hvis du er interesseret i sådan en, så kan jeg klart anbefale dig at tjekke Luxplus ud! de sælger dem nemlig helt ned til 59 Kroner! Konceptet med denne børste er netop at gøre hele børste oplevelsen mindre smertefuld samt. at skåne håret for slid. Almindelige hårbørster skader håret i den grad at de stive børstehår kan få viklet hår omkring, og når man så fører den igennem håret og dermed strækker det, kan det 1) ødelægge hårets elasticitet 2) gøre virkelig ondt!.
Jeg er en af de piger som får tåre i øjnene når jeg skal give min tur en omhyggelig omgang, Jeg er typen der sætter mit hår i hestehale det øjeblik jeg kommer hjem fra job, og det har det med at filtre helt ekstremt sammen, idet jeg også går og strammer elastikken i løbet af dagen. Jeg har faktisk et par gange kæmpet med knuder i nakken på størrelse med 5-kroner, IKKE rart skal jeg lige understrege!
Hvis du ligesom jeg, er lidt sart! eller bare ønsker at passe bedre på dit hår, så kan en Tangle Teezer være det alternativ du har brug for! Ikke nok med at den nemt kan skylles under vand, og ikke har små dutter på enderne af børste hovederne som hold alt muligt snavs inde i børsten, så kan man påføre et hvilket som helst produkt / balsam andet til børste og så få en endnu mere rar oplevelse når man børster, og så er den lille og i smart design og lige til at smide i tasken eller makeup pungen når man er ‘on the go!’ – Jeg er fan og elsker min Tangle Teezer, den kan bla. fåes til 59 kr her – Jeg ønsker mig dog herre meget den i guld jeg har linket under billedet… jeg mener, den er guld og langt under markedspris – hvilket jeg som studerende ikke kan være utilfreds med :-) !!!

  Skriv svar