Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Mothers Day 2014 ♥

11. maj 2014
peonies in budvasesGlædelig Mors dag til alle mødre i verden. Idag skal jeg selvfølgelig hjem til mine forældre og hygge om min Mama! Min søde mor fortjener at få den dejligste dag – hun har været der altid, gennem tykt og tyndt og når jeg har været helt nede og på mit højeste. Hun er sej, stærk, og det bedste forbillede jeg kunne ønske mig, det er især gået op for mig, her efter jeg er flyttet ud osv. hvor heldig jeg egentlig har været både med hende og min far. og derfor fortjener hun smukke blomster og lækre flødeboller fra Spangsberg Chokolade med Mokka, mums! og så den mindre Fancy del af gaven, et par Premium grillhandsker fra Weber, haha.
Hvad skal i lave med jeres mødre Idag?? ♥ ♥

    Skriv svar