Din Instagram her

  • delvis reklame med et lille farve indslag kan hverdags looket
  • Reklame igr modtog jeg en skn pakke fra isadoradenmark mske
  • nogle lakker er modtaget til test danske appeal4 har alle
  • Krsen som jeg er s slettede jeg mit seneste billede
  • Denne sde lille palette fra elizabetharden er nok det sdeste
  • This red lipstick from gerardcosmetics is giving me some serious

Just in | FREE MAKEUP!?

3. maj 2014
For nogle uger siden gennemgik jeg min daglige bloglæsning, og faldt over dette indlæg, hvor man altså bliver tippet at man ved at tilmelde sig Gosh Club, kan få tilsendt en lille ‘velkomst gave’ det gjorde jeg så – og jeg vil da råde jer til at gøre det samme! det er gratis at være medlem og man kan i princippet udmelde sig igen, hvis man ikke ønsker modtage deres nyhedsbreve. Jeg er en sucker for alt der er gratis – og især hvis det er indenfor netop denne kategori! jubi! Meld dig ind her
DSC_0798
Jeg fik Gosh Intense Lip Colour I farven 301 & Gosh Let’s Twist Eye Liner I farven 102 Hot Flamingo

    Skriv svar