Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Goodiebox | April 2014

8. maj 2014
1
Sommer stænger og fine fødder – er denne måneds tema og selv uden denne sigende overskrift havde jeg nok regnet dette ud! For denne måneds box er et ultimativt ‘must have’ kit til tørre ben og fødder. Nåå, lad os komme igang!
3
The Body Shop Spa Fit Intensive Toning Concentrate Jeg kan personligt ikke få hænderne ned over beskrivelsen af dette produkt – Ikke nok med at den dufter himmelsk + har den lækreste konsistens og farve så lover den et mere ‘fit’ udseende af benene, hvordan dette foregår aner jeg ikke men udfra en kort google søgning af produktet kan jeg læse mig frem til, at rigtigt mange er meget glade for produktet. produktets udseende er forøvrigt så fint at det måtte have et billede for sig også! produktet skal påføres ens problem områder i cirkulære bevægelser til absorberet cirka. 3 gange om ugen for effekt. et tip er at man påføre det inden evt. fysisk aktivitet da blodcirkulationen medhjælper en til en bedre effekt af produktet.
Eucerin Shower Oil Dette produkt er et 2|1 produkt kan man vidst godt sige, det er en lækker badeolie som fugter huden og er helt paraben/parfume fri – tilmed kan den anvendes ligegyldig hudtype. Udover at være en fremragende fugtgiver ”ja jeg er altså ret så glad for dette produkt!” så kan man også bruge det istedet for en parfume-rig barberskum, når man påfører den fugtig/våd hud skummer den nemlig op og går ikke ind og påvirker nogen hårsække negativt med en masse parfume og andet stads (jubiii)
Aotekets Hælcreme Jeg må indrømme jeg endnu ikke har indviet dette produkt – da jeg ikke har haft behov for det, jeg har altid haft lidt babyfødder, så den må komme frem når mine fødder bliver sommertrætte og trænger til en omgang fugt. evt. kan man jo bruge den efter fysisk aktivitet eller som en ‘maske’ for fødderne natten over.
2
Matas Fodbadesalt Uden Parfume det egentligt meget skægt dette produkt, jeg cyklede ligegodt 10 km for at hente min Goodiebox denne måned, den del af det, er så mindre fedt MEN, jeg havde bare så meget lyst til et fodbad da jeg så denne i boxen efter jeg var kommet hjem. Jeg gik straks igang med at varme vand og blev lidt overrasket over at Badesalten kom i den SØDESTE form, nemlig som en lille bitte fod, og så bruser den op som en brusetablet når man putter den i vandet og opløses helt efter nogen minutter. Jeg kan super godt lide produktet, dog vil jeg sige at det er en halv dyr løsning, hvis hver tablet vil komme til at koste de 5 kr som er vejl. pris ifølge boxen.
Matas Fodsalve Uden Parfume dette produkt har både jeg, og de skønne mennesker bag Goodiebox måtte sande var lidt af et flop denne måned. Størstedelen os abonnenter har nemlig fået det i en lettere vandet og flydende form – og det har slet ikke været meningen! Goodiebox har kontaktet matax vdr. det defekte produkt og jeg tror vidst nok det endte ud i at man fra matas side trækker produktet tilbage fra markedet/ændre formularen. – Det kommer dog ikke til at gå ud over hverken du eller jeg, da de har lovet en lille ting ekstra i næste måneds box.
Compeed Vabel Plaster jeg tror de fleste af os piger kender til vabelplastrene fra Compeed, de har ihvertfald reddet mine stilet fødder en gang eller to efter en lang dag i høje hæle, især for mig, som ikke går særlig tit i disse sko max 2 gange årligt! – så er de et favorit produkt. Jeg tænker at disse to plastre ryger direkte i min pung, da jeg så har dem på mig til evt. ulykker, haha. Jeg er fan af disse plastre og de er klart mine favoritter indenfor denne kategori.
4
 Bliv medlem ved at trykke her

    Skriv svar